Kebaya Bersulam Indah

  • Kebaya bersulam indah dengan corak bunga timbul yang cantik + kain bermotifkan corak batik
  • Available in lots of color
  • Harga RM 110 RM 90
  • ter” width=”114″ caption=”Kebaya in Red K01″][/caption]

    Kebaya in Blue K02

    Kebaya in Pink K03

    Kebaya in hot pink K04

    Kebaya hot pink K05

    7 Comments (+add yours?)

    1. Bibie
      Dec 10, 2009 @ 00:28:56

      Salam…Minat nk beli kebaya colour hitam tu…Ade saiz untuk XL tak sebab saya gempal..🙂

      Reply

    2. traditional kebaya
      Dec 10, 2009 @ 02:09:44

      hye Bibie,

      wslm..
      semua kebaya dalam blog saya kebaya BELUM siap dijahit..
      so lebih mudah utk customer jahit ikut ukuran badan masing2….

      i’ve send u an email to explain it..plz check ur email
      thanks for ur comment..happy shopping

      Reply

    3. Joyce
      Apr 30, 2010 @ 05:33:43

      Hi,

      Berminat dengan kain kebaya K01(white) and K06 (black). Yang K06 tu atas dia macam mana?

      And, kalau I nak buat wholesale with u bleh tak? Please email me.

      Thanks.

      Reply

    4. nisham
      May 13, 2010 @ 03:59:52

      Kebaya in Black K02 (material cotton) -frenny, yg ni ade lg xhee.tq

      Reply

    5. riangriang
      Dec 09, 2010 @ 19:08:09

      hi sis! (:

      i’m interested ndgn kebaya you
      looking for purple colour, kebaya atas ni ada tak in purple?
      email full review including colour,sizes,price etc please…
      sekali dengan P08, R05..

      kalau sis ade kebaya purple yang lain, suggest2 lah hehe (:

      Reply

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: